Login

Administratie medewerker urgenties-duplicaat

Voor een opdrachtgever in de regio Rijnmond zoeken wij een Administratief Medewerker Urgenties voor 36 uur per week een voor de duur van minimaal 6 maanden. Onze opdrachtgever zit zeer centraal gelegen in het hartje van Rotterdam Centrum. 

Zuid-Holland
Detachering ZZP
32 - 36 uur 36 - 40 uur
Zuid-Holland

Job description

Verantwoordelijkheden: a) Het operationeel beheren van de woonruimtebemiddelingsapplicaties (waaronder het automatiseringssysteem en de website). b) Adviseren van de manager over optimalisering van de woonruimtebemiddelingsapplicaties. c) Ondersteunen van de gebruikers (corporatiemedewerkers) bij het gebruik van de woonruimtebemiddelingsapplicaties. d) Ondersteunen van de gebruikers (corporatiemedewerkers) bij de correcte uitvoering van het woonruimtebemiddelingsbeleid. e) Verstrekken van informatie aan de gebruikers (corporatiemedewerkers). f) Beheren van de wekelijkse operationele processen rondom een editie. a) Vervullen van de specialistische vraagbaakfunctie over de woonruimtebemiddeling. b) Verzorgen van opleiding en training aan corporatiemedewerkers. c) Voorlichting geven, in het kader van relatiebeheer, aan corporaties en andere instanties over de woonruimtebemiddeling. d) Inhoudelijk en organisatorisch verantwoordelijk voor de realisatie van voorlichting- en trainingsbijeenkomsten voor corporatiemedewerkers. Neem voor meer informatie, of het uitgebreide functieprofiel, contact op.

Requirements

Werk- en denkniveau MBO-4 werk- en denkniveau. Zie verder de functiewaardering. Van de functionaris wordt verwacht dat hij verantwoordelijkheid neemt inzake bijblijven op het vakgebied. Functiecompetenties 1. Klantgerichtheid 2. Organiseren eigen werk 3. Presenteren

Benefits

Deze leuke afwisselende functie is ingeschaald in E van de CAO Woondiensten. €2691-€3202
Administratie medewerker urgenties-duplicaat
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.