Login

Contractmanager Ketensamenwerking

Voor een woningcorporatie in Den Haag zijn wij op zoek naar een contractmanager Ketensamenwerking voor 36 uur per week voor een periode van 3 maanden.

 

 

Den Haag
Detachering ZZP
32 - 36 uur 36 - 40 uur
Zuid-Holland

Company profile

Job description

Jij voert (mede) de regie over het contractonderhoud van het team Dagelijks Onderhoud. Denk hierbij aan de CV/MV installaties, liften, rioolontstopping en dergelijke.
Voor het team Dagelijks Onderhoud ben jij verantwoordelijk voor de beheersing van kosten, toekomstige ontwikkelingen en de uitvoerbaarheid van de gemaakte contract-afspraken. Periodiek contractonderhoud, het verrichten van onderzoek en adviseren van tactische zaken behoren tot de verantwoordelijkheden. De dagelijkse operationele zaken worden door de Consulenten Dagelijks Onderhoud verder opgepakt. De processen worden samen afgestemd en jij regelt de implementatie van de gemaakte contract-afspraken en evaluaties van de KPI’s. Daarnaast geef je ondersteuning en advies bij het totstandkoming van adviezen, rapportages, managementinformatie, ken- en stuurgetallen, methoden, technieken en de uitvoering van incidentele opdrachten.

Requirements

Je vindt het leuk om contact te hebben met de samenwerkingspartners. Je hebt enige kennis op het gebied van techniek, relevante wet- en regelgeving op het gebied onderhoud en beheer.

Jij beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Enige werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;

  • Affiniteit met en enige kennis van techniek;

  • Goede communicatieve vaardigheden.

Benefits

Schaal I: € 4.088,- tot € 5.376,- op basis van een 36-urige werkweek

Contractmanager Ketensamenwerking
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.