Login

Gebiedsmanager

Voor een woningcorporatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een tijdelijke gebiedsmanager (minimaal 3 maanden, 36 uur in de week)
ZZP Detachering
24 - 32 uur 32 - 36 uur 36 - 40 uur
Zuid-Holland
Spoed

Job description

Voor een woningcorporatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een tijdelijke gebiedsmanager (minimaal 3 maanden, 36 uur in de week).

Als gebiedsmanager werk jij in een team aan sterkere buurten in Rotterdam. Je stuurt een team van professionals aan die zich bezighouden met het vastgoedperspectief én het bewonersperspectief in onze buurten. Jij weet deze beide inzichten te combineren tot lange termijn plannen voor ons vastgoed en de buurten. Je bent in staat deze plannen uit te laten voeren en op de juiste interne en externe tafels te laten landen. En je weet de behoeften vanuit de buurten in jouw gebied een plek te geven in ons beleid en onze strategieën. Zo blijven onze woningen en bedrijfsruimtes financieel én maatschappelijk aantrekkelijk en sluiten goed aan op de wensen van (toekomstige) bewoners.

Requirements

Je bent in het bezit van een (relevant) HBO/WO-diploma met aantoonbare ervaring met integraal gebiedsmanagement en gebiedsontwikkeling . Je herkent maatschappelijke opgaven in jouw werkgebied en je bent in staat om met ons vastgoed hieraan bij te dragen. Je hebt een heldere manier van communiceren en bent gericht op de samenwerking. Je kunt draagvlak creëren door te verbinden. Je hebt snel overzicht in complexe situaties en weet deze daadkrachtig op te lossen. Je hebt bij voorkeur ervaring bij een woningcorporatie in een senior ontwikkel-, project- of programma-management functie.

Benefits

Een salaris variërend van € 5.653 tot maximaal € 8.080 bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal M CAO Woondiensten).
Gebiedsmanager
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.