Login

Manager Verhuur

Wij zijn voor een woningcorporatie in de regio Amsterdam op zoek naar een interim Manager Verhuur voor 32 - 36 uur per week en voor de duur van minimaal 6 maanden (met optie tot verlenging).

 

Amsterdam
Detachering ZZP
24 - 32 uur 32 - 36 uur
Noord-Holland

Job description

Wij zijn voor een woningcorporatie in de regio Amsterdam op zoek naar een interim Manager Verhuur voor 32 - 36 uur per week en voor de duur van minimaal 6 maanden (met optie tot verlenging).

De afdeling Verhuur verhuurt onze sociale - en de vrije-sector-woningen, de bedrijfspanden en parkeervoorzieningen. Maar dat is niet alles. De herhuisvesting van onze huurders in projecten maakt onderdeel uit van je opdracht. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de verkoop van woningen, de doorstroming en andere klantzaken. Tenslotte behoort de huurincasso en de bezits- en contractadministratie onderdeel uit van jouw bijdrage aan onze missie.

Als manager Verhuur ben je verantwoordelijk voor het functioneren van vier teams, verdeeld over Bijzondere Verhuur & Verkoop, Sociale Verhuur, Bewonersbegeleiding en Huurzaken.

Jouw uitdaging
Een groot aantal (sloop-)nieuwbouw en renovatieprojecten staan de komende jaren in de planning. Dit heeft grote impact op alle verhuurteams. Tegelijkertijd hebben we een grote opgave om veel extra kwetsbare doelgroepen of woningzoekenden met hoge urgentie een thuis te geven. Dit vraagt dagelijks om zorgvuldige afwegingen, waarbij de menselijke maat de norm is, we bijdragen aan sterke buurten én recht te doen aan alle woningzoekenden.

Waar staan we nu?
De teams van Verhuur zijn volop in ontwikkeling. Kort geleden is er een nieuwe visie voor de afdeling ontwikkeld en heeft er een herverdeling van de teams plaatsgevonden. Er worden grote digitaliseringsslagen gemaakt. Tevens wordt er hard gewerkt aan het optimaliseren van processen om adequaat (toekomstige) uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. De toekomst vraagt om een toename van onze wendbaarheid en effectiviteit. We zijn zuinig op onze mensen willen hen helpen zich te ontwikkelen en een werkomgeving bieden waar zij goed tot hun recht komen. Om deze beweging te realiseren wordt sinds kort gewerkt volgens de principes van continu verbeteren. De teams zijn dus volop in beweging, maar er is nog veel te doen en veel te winnen.

Jouw opdracht
We zoeken een interim manager Verhuur die de teams begeleidt en ondersteunt in de reeds ingezette veranderopgave en ze faciliteert om deze beweging ook te realiseren op een manier waarop de integrale samenwerking wordt versterkt binnen onze organisatie en met onze lokale partners. Je verbindt andere processen actief aan de verhuurprocessen, zodat de impact van beslissingen elders, of het nu gaat om projecten, Assetmanagement, onderhoud of strategisch doelgroepenbeleid gewogen worden met de impact op de verhuurprocessen.

Je ontwikkelt een advies voor de aankomende jaren opdat de afdeling verhuur ook in de toekomst adequaat aan de maatschappelijke opgave kan blijven voldoen. Dit doe je met focus op de effectiviteit en klant- en medewerkerstevredenheid. Er ligt dus een belangrijke uitdaging op je te wachten!

Requirements

Leuke werkdag? Voor deze vacature heb je het volgende in huis:

  • Wo werk- en denkniveau;
  • ruime werkervaring in het aansturen en ontwikkelen van teams;
  • je bent een inspirerende leidinggevende die ruime geeft voor experimenteren;
  • je bent relationeel sterk en een verbinder. Je bent kritisch en houdt vast aan een hoog kwaliteitsniveau in jouw werk en dat van anderen;
  • je hebt goede kennis van het verhuur- en mutatieproces van woningen.

Benefits

Inschaling is schaal M van de cao Woondiensten

Manager Verhuur
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.