Login

Medewerker Huurincasso

Detachering ZZP
32 - 36 uur 24 - 32 uur
Noord-Holland

Job description

Bij de afdeling Huurzaken werken we aan het tijdig innen van huurbetalingen en het voorkomen van (problematische) achterstanden. Samen met de huurder proberen we te achterhalen wat de oorzaak is van betaalachterstanden. In het gesprek met de huurder, zowel telefonisch als tijdens huisbezoeken, denken we in oplossingen en willen we problematische huurachterstanden en ontruimingen voorkomen.

Jouw werkdag

Na een goed begin van de dag met een verse kop koffie, ga je aan de slag met jouw incasso-dossiers. Jij zorgt ervoor dat het incassoproces effectief en resultaatgericht uitgevoerd wordt, zodat huurachterstanden en overige vorderingen van (ex-)huurders beheersbaar zijn en blijven. Dit doe je binnen de kaders van gemaakte afspraken. Jij let op het betaalgedrag van onze huurders en zorgt ervoor dat zij op tijd betalen.

Bij betalingsproblematiek ga jij in gesprek om te zorgen voor een passende afspraak. Hiervoor heb jij telefonisch contact met de huurder of ga jij op huisbezoek. Met een tevreden gevoel trek je na zo’n bezoek de deur achter je dicht, omdat jij in staat bent op duidelijke wijze een goed gesprek te voeren en afspraken te maken. Jouw dossiers houd je verder nauwkeurig op orde, je bevestigt je afspraken en je legt de bijhorende administratie vast in het systeem. Kortom; een baan met genoeg afwisseling!

Requirements

Leuke werkdag? Voor deze vacature heb je het volgende in huis:

  • Mbo-4/Hbo werk- en denkniveau;

  • ruime werkervaring op het gebied van incasso en bij voorkeur ervaring met Tobias AX;

  • je beschikt over een goed inlevingsvermogen en hebt zeer sterke communicatieve vaardigheden;

  • cijfermatig en analytisch sterk en daarnaast ben je accuraat;

  • aantoonbare ervaring met het verbeteren van (eigen) werkzaamheden en processen;

  • goede kennis van Excel en kennis van huurrecht;

  • je bent iemand die zelf verantwoordelijkheid en initiatief neemt in je werk en richting collega’s;

  • een flinke dosis enthousiasme en je bent leergierig, flexibel, resultaatgericht, klantgericht en gericht op samenwerken.

Benefits

Schaal F

Medewerker Huurincasso
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.