Login

Medewerker Incasso & Debiteuren buitendienst

Voor een woningcorporatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Incasso & Debiteuren buitendienst. Deze functie is per direct beschikbaar voor 4 maanden en voor 36 uur per week.
Amsterdam
Detachering
32 - 36 uur
Noord-Holland

Job description

Voor een woningcorporatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Incasso & Debiteuren buitendienst. Deze functie is per direct beschikbaar voor 4 maanden en voor 36 uur per week.

Dit is jouw baan:
Samen werken we aan het terugdringen van betalingsachterstanden. Je bent verantwoordelijk voor het minnelijke incassoproces. Je vindt het een uitdaging om samen met de klant tot een duurzame oplossing te komen. Voor de klant én voor de organisatie. Je werkt nauw samen met je collega’s in het team incasso en je bent altijd op zoek naar hoe het beter kan. Ook zoek je de samenwerking met de gemeente, maatschappelijke diensten en schuldhulpverleners. Jij werkt aan het hele proces, van klantcontact tot aan de registratie en administratie. Je gaat voor een betalingsregeling met onze huurders en zorgt er voor dat ze deze nakomen. En lukt dat niet? Dan beoordeel je voorstellen voor finale kwijting en doe jij afboekvoorstellen. Als het ergens anders op de afdeling even druk is, dan help jij als ‘vliegende keep’.

Requirements

Waarom jij onze nieuwe collega bent:
Omdat wij jou niets hoeven te vertellen over wetgeving en juridische trajecten op het gebied van incasso. En omdat jij flexibel bent, vriendelijk en respectvol, open en makkelijk benaderbaar. Maar je blijft ook duidelijk, assertief en kritisch. Je bent oprecht op zoek naar de beste oplossing. Je wilt een serieuze bijdrage leveren aan het welzijn van onze huurders, maar verliest ons belang en het doel nooit uit het oog. Je kunt tegen wat werkdruk op zijn tijd en verliest nooit je gevoel voor humor.
Verder:

  • Heb je een afgeronde mbo –opleiding in economisch / juridische richting;
  • En drie tot vijf jaar relevante werkervaring op een incassoafdeling B-to-C. Ervaring met huurincasso is helemaal fantastisch;
  • Draai jij je hand niet om voor het telefonisch incasseren;
  • Heb je eerder samengewerkt met incassobureaus en deurwaarders;
  • Hoeven wij jou niets te vertellen over Office en geautomatiseerde systemen. En het liefst heb je ook ervaring met Credit Management software;
  • Kun je samenwerken met gemeenten, maatschappelijke instanties, schuldhulpverlening en weet je weg in dit wereldje;
  • Spreek en schrijf je vloeiend in het Nederlands en Engels. Andere talen vinden we natuurlijk ook interessant!

Benefits

CAO woondiensten schaal G

Medewerker Incasso & Debiteuren buitendienst
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.