Login

Medewerker KCC-duplicaat-duplicaat

Wil jij werken bij een unieke organisatie? Als je bij ons komt werken, werk je voor Habion én Vastgoed zorgsector: een landelijk werkende woningcorporatie én een maatschappelijk belegger gespecialiseerd in huisvesting voor ouderen.

In de wijk 110-morgen, Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek is Habion Woonservice ter uitbreiding van hun team op zoek naar een:

Medewerker Wooninformatie 
(18 uur / maandag – vrijdag rondom openingstijden balie 8.30-12.30 uur)

Rotterdam
Vast
16 - 20 uur
Zuid-Holland

Company profile

Habion/Vastgoed zorgsector

Wil jij werken bij een unieke organisatie? Als je bij Vastgoed zorgsector komt werken, werk je voor Habion en Vastgoed zorgsector. De perfecte combinatie van zingeving en zakelijke uitdagingen. Wij doen het graag nét even anders dan de rest, en hebben een eigenwijze visie op wonen voor ouderen.

Habion is een landelijk werkende woningcorporatie met een frisse kijk op wonen voor ouderen (75+). Verspreid door heel Nederland verhuurt Habion circa 12.000 eenheden. Habion is een regiecorporatie en heeft het beheer van een groot deel van haar bezit uitbesteed aan externe vastgoedbeheerders. Woningen in de regio Rotterdam beheren we zelf.

Vastgoed zorgsector is een belegger in duurzame huisvesting voor senioren (55+) die aantrekkelijk, comfortabel en met de mogelijkheid van zorg willen wonen. Vastgoed zorgsector verhuurt circa 500 eenheden, in een aantal gemeenten in Nederland. Vastgoed zorgsector is de werkorganisatie van Habion: alle medewerkers zijn bij Vastgoed zorgsector in dienst.

Wil je ons vast beter leren kennen? Neem eens een kijkje op onze website bij de visie van Habion en de visie van Vastgoed zorgsector.

Job description

Voor een corporatie in de regio Haaglanden zoeken wij voor een periode van ongeveer 3 maanden een Medewerker KCC. De functie is in principe fulltime (36 uur), maar parttime is zeker bespreekbaar. Je handelt allerhande vragen van huurders af op het gebied van huren en wonen via telefoon en email, maar verwelkomt ook de gasten bij binnenkomst op kantoor. Daarnaast leid je de klachtmeldingen in goede banen.

Requirements

  • Ervaring binnen eenzelfde functie is wenselijk;
  • Kennis van systemen als Tobias en Iris is een prĂ«.

Benefits

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Habion kent in de komende jaren een mooie wijkvernieuwingsopgave in het werkgebied van Habion Woonservice;

  • Je komt in een betrokken team dat zich kenmerkt als collegiaal, hardwerkend en met humor;

  • Een bruto maandsalaris van max. € 3.333,- o.b.v. 36 uur,- afhankelijk van opleiding en werkervaring;

  • Een 13e maand en vakantiegeld;

  • Een 36-urige werkweek (flexibel in te delen);

  • 26 vakantiedagen o.b.v. 36 uur;

  • Mooie mogelijkheden voor leren en ontwikkelen.

Hoe kun je reageren?

Herken jij je in deze vacature en word je enthousiast van wat we zoeken, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Danielle Dettingmeijer, werving- en selectieconsultant bij Corpo Mission, via 06-28120346 of d.dettingmeijer@corpomission.nl

Indien je interesse hebt, stuur dan je sollicitatie, inclusief CV en motivatie, naar bovenstaand emailadres of druk op de onderstaande button. Je kunt reageren tot 31 januari 2023.

Medewerker KCC-duplicaat-duplicaat
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.