Login

Medewerker Woonservice-duplicaat-duplicaat-duplicaat

Voor een leuke woningcorporatie in Zoetermeer zijn we per direct op zoek naar een medewerker Woonservice (klantenservice) voor 36 uur per week. Het betreft een vaste functie. 

Vast
32 - 36 uur 36 - 40 uur
Zuid-Holland

Job description

Medewerker Woonservice | vaste baan

Corpo Mission helpt de Goede Woning in Zoetermeer met het vinden van een Medewerker Woonservice. De functie is voor 32 tot 36 uur per week en in dienst bij de Goede Woning, eerst voor een jaar, hierna een contract met onbepaalde tijd. Het is een brede en dynamische klantenservicefunctie denk aan: reparatieverzoeken, algemene vragen, woningzoekenden helpen en ondersteunende administratie zoals opzeggingen, inspecties plannen, contracten maken, afrekenen en ZAV.

Hoe ziet je dag eruit?
Je begint je werkdag vandaag vanuit huis met een online overleg met je directe collega’s Woonservice. In deze dagstart bespreken jullie het verbeterbord en de aandachtspunten voor vandaag. Een huurder heeft een klacht ingediend over een reparatie en jullie bespreken wat we hiervan kunnen leren. Na de dagstart start je telefoondienst. Telefonisch neem je reparatieverzoeken in behandeling van onze huurders. Je geeft informatie en advies aan huurders over alle zaken die betrekking hebben op wonen. Hierin probeer je te zoeken naar de beste oplossing en overleg je met een van de aannemers over de mogelijkheden. Na de lunch maak je een wandeling en praat je telefonisch bij met de teamleider Woonservice over afgelopen week. Het was een drukke week en vanmiddag heb je nog een aantal huurovereenkomsten en huuropzeggingen te verwerken. Ook beantwoord je vragen en verzoeken die digitaal via ons klantenportaal zijn binnen gekomen.
Tot slot sluit je je werkdag af met het inplannen van een afspraak met een van de Woonconsulenten om een casus te bespreken. Thuis werken gaat prima maar een dag op kantoor is een welkome afwisseling en je kijkt ernaar uit!

Wie ben jij?
Na een MBO of HBO-opleiding heb je ervaring opgedaan in een klantgerichte en dienstverlenende functie. Luisteren is één van jouw kerncompetenties en doordat je goed kunt doorvragen breng je de vraag van de klant goed in kaart.
Je laat je niet snel van de wijs brengen door een moeizaam gesprek en door jouw open en tactvolle communicatie weet jij mensen te bereiken en te helpen. Zowel mondeling als schriftelijk weet jij een heldere boodschap te geven.
Je bent flexibele en enthousiaste collega en je werkt graag in teamverband. Heb je technisch inzicht en draai jij je hand niet om voor digitaal werken, dan zoeken we jou!

Wat vind je bij de Goede Woning?
De Goede Woning beheert ruim 6.000 huurwoningen in Zoetermeer. Onze huurders waarderen ons en we zijn financieel gezond. Onze opgave lees je in ons ondernemingsplan op www.eenpassendthuis.nl .
Onze communicatielijnen zijn kort en de werksfeer is open, informeel en collegiaal. De Goede Woning is een lerende organisatie. We zetten continu stappen om onszelf te verbeteren, zodat we goed kunnen inspelen op alle veranderingen en uitdagingen. Belangrijk, want we streven naar een hoge klanttevredenheid.

Wat bieden wij jou?
Een veelzijdige functie als Medewerker Woonservice bij een woningcorporatie die zich goed op haar toekomst voorbereidt. Waarin je je verder kunt ontwikkelen in een interessante functie met veel klantencontacten. Je begint met een jaarcontract. Als we beiden blij zijn met onze match, wordt dit omgezet in een vast contract. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring: minimaal € 2.550 en maximaal € 3.036 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal E van de CAO Woondiensten).

Requirements

  • corporatie ervaring is een voordeel, maar geen eis;
  • Bij voorkeur ervaring met Iris, Tobias AX, Shareworx, Woonnet Haaglanden, GBA en Outlook en anders heel goed met automatisering;
  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding (HBO mag dus ook);
  • Digitaal sterk, klantvriendelijk, communicatief vaardig;
  • Meedenken, meeontwikkelen, enthousiast, produktief (een echte doener).

Je kunt op deze vacatures reageren tot en met 20 september 2021 .

Benefits

Schaal E persoonlijke ontwikkeling is belangrijk assesment maakt deel uit van de werving
Medewerker Woonservice-duplicaat-duplicaat-duplicaat
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.