Login

Projectleider Nieuwbouw

Voor een woningcorporatie in de regio Alkmaar zoeken wij een Projectleider Nieuwbouw, tijdelijk voor 2 dagen per week en naar verwachting t/m augustus 2023.

Alkmaar
ZZP Detachering
40 16 - 20 uur
Noord-Holland

Job description

Voor een woningcorporatie in de regio Alkmaar zoeken wij een Projectleider Nieuwbouw, tijdelijk voor 2 dagen per week en naar verwachting t/m augustus 2023.

Ben jij de projectleider die onze vastgoedportefeuille vorm en inhoud gaat geven? Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwbouw en (groot)onderhoudsprojecten. Je werkt aan betaalbare woningen van goede kwaliteit die toekomstbestendig zijn. Op deze manier willen we meer mensen een thuis bieden. Wil jij samen met ons deze ambities waarmaken? Reageer dan op deze vacature!

Wat ga je doen?
De komende jaren willen wij fors meer huurwoningen aan onze woningportefeuille toevoegen. Als projectleider speel je een belangrijke rol in de het realiseren van onze (groot)onderhouds- en sloop/nieuwbouwprojecten. Je voert directie en begeleidt de projecten tijdens de voorbereiding en uitvoering. Je stuurt hierbij projectteams aan bij de realisatie van de (bouw-)werkzaamheden. Dit doe je in samenwerking met de ontwikkelmanagers, projectleiders en de collega’s Verhuur & Verkoop en Sociaal Beheer. Intern zorg je voor de afstemming met collega’s over planmatig onderhoud, energiebesparende maatregelen, contractonderhoud en vastlegging van data.

Requirements

Wat heb jij in huis?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met een opleiding richting bouwkunde, vastgoedmanagement of soortgelijks;

  • Je hebt kennis van bouw wet- en regelgeving en de veiligheidseisen (VCA);

  • Je hebt kennis en ervaring met projectmatig werken;

  • Je hebt ervaring met het voorbereiden en realiseren van nieuwbouwprojecten;

  • Bij voorkeur heb je ervaring met het voorbereiden en realiseren van planmatig onderhoud- en renovatieproject;

  • Je hebt kennis en affiniteit met (innovatieve) samenwerkingsvormen binnen het vakgebied en ICT;

  • Je hebt cijfermatig inzicht.

Benefits

Schaal J

Projectleider Nieuwbouw
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.