Login

Projectleider Ontwikkeling-duplicaat

Voor een woningcorporatie in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een (senior) Projectleider Ontwikkeling voor de duur van 6 maanden tot 1 jaar voor 16 - 24 uur met de mogelijkheid om op te bouwen naar 32 - 36 uur.

Zoetermeer
Detachering ZZP Vast
32 - 36 uur 16 - 20 uur 20 - 24 uur 24 - 32 uur
Zuid-Holland

Job description

Voor een opdrachtgever in de regio Rotterdam / Den Haag zijn we op zoek naar een Projectleider Ontwikkeling (36 uur en vast).
Vandaag begin je met een afstemmingsoverleg voor de gebiedsontwikkeling en bereid je met een aantal collega’s een stedenbouwkundig plan voor de wijk op. De aanpak is divers: het binnengebied wordt grootschalig gerenoveerd, aan de randen van de wijk is sprake van een forse sloop-nieuwbouwopgave. In de middag heb je voor een ander project overleg. De aankomende jaren worden de woningen ingrijpend gerenoveerd en aangesloten op een duurzaam warmtenet. Bij dit overleg sluiten collega’s van Sociaal Beheer, Communicatie en Onderhoud aan. Na een intensief voortraject met de bewoners en andere stakeholders in het gebied bewaak je de kwaliteit en de voortgang van het project. Je begeleidt immers het project vanaf het initiatief tot en met de nazorgfase. Je hebt in afstemming met het projectteam een strak investeringsvoorstel opgesteld. En jij houdt in de gaten of het allemaal gaat lukken binnen het budget.
Je houdt goed overzicht. Alle informatie van het project verwerk je periodiek in een verslag en in de financiele rapportage. Zo houd je ook het management op de hoogte. Morgen weer een nieuwe dag. Je zit dan aan tafel met de gemeente om draagvlak te creeren voor een renovatieplan.
Jij bent verantwoordelijk voor een aantal investeringsprojecten in Den Haag (nieuwbouw en renovatie), waarbij de nadruk ligt op renovatieprojecten. Je werkt de projecten technisch uit en stelt investeringsvoorstellen en exploitatieberekeningen op. Uiteraard heb je de besluitvormingsstukken en periodieke rapportages van jouw projecten op orde en stuur je op financieel en maatschappelijk rendement.
Neem voor meer informatie over de functie en/of de opdrachtgever contact met ons op.

Requirements

Wat we van jou verwachten
 • HBO werk- en denkniveau (bouwkundig);
 • Kennis en ervaring op het terrein van projectleiding;
 • Kennis op het terrein van stakeholdermanagement;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Je werkt graag in een team om het beste resultaat te halen.

Wat goed van pas komt
 • Ervaring bij een ontwikkelaar of een woningcorporatie. Het liefst zo’n 3 jaar;
 • Basiskennis vastgoed-rekenen (financieel inzicht);
 • Kennis en ervaring op het gebied van selecteren en contracteren opdrachtnemers.

Wat jij van ons mag verwachten
 • Een marktconform salaris conform onze CAO Woondiensten 2022. Het precieze bedrag bepalen we op basis van jouw kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met de intentie om dat na 6 maanden bij goed functioneren om te zetten in een vast contract.
 • Een open organisatie, waar flexwerken altijd kan. Wij werken volgens het Hybride werken.
 • Opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk ontwikkelbudget.
 • Een goed pensioen en we betalen mee aan de kosten van je zorgverzekering.

Benefits

Schaal K CAO Woondiensten
Projectleider Ontwikkeling-duplicaat
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.