Login

Recruiter-duplicaat-duplicaat

Den Haag
Detachering ZZP Vast
24 - 32 uur 32 - 36 uur
Zuid-Holland

Job description

Onderhoudsplannen analyseren - begrotingen nakijken - jaarrekening doorlopen, vanaf de afdeling vastgoedsturing breng je als Eigenaarsvertegenwoordiger VvE’s voor onze VvE portefeuille de risico’s in beeld op financieel, technisch en sociaal gebied. Als VvE-vertegenwoordiger ben je de expert die het belang van de organisatie als eigenaar vertegenwoordigt in verschillende VvE’s. Je bepaalt samen met de andere eigenaren wat er aan onderhoud moet gebeuren en dat de financiën op orde zijn. Je streeft naar een prettige leefomgeving voor iedereen.

Een typische werkdag

Goedemorgen! Eerst een kop koffie en een blik op de eerste mails in je inbox. Met de collega’s van vastgoedsturing trap je vervolgens de dag af met een weekstart. Niks geen lange sessie aan een grote tafel, maar een half uurtje bijpraten online om te bekijken welke werkzaamheden en projecten extra aandacht nodig hebben.

Samen met je directe collega’s vertegenwoordig je de belangen in ruim 240 VvE’s. Je werkt in een team met assetmanagers en twee technisch vastgoedmanagers. Een kleine, maar daadkrachtige afdeling, met een grote passie voor het integrale beheer van al onze panden. Hier sla jij de brug tussen beleid en wat dit in de praktijk voor jouw VvE’s betekent.

Bijgepraat en wel, ga je aan de slag met het managen van VvE’s. Wat er op jouw to-do lijst staat? Straks een overleg met het regieteam waar jij als kennispartner van de VvE’s aansluit bij de bespreking over een VvE complex.

Daarnaast moet de analyse af waarbij je voor een VvE de cijfers verklaart in de maand- en tertaal rapportages.

Verder bestaat je dag uit vooruitkijken, inlezen en plannen. Je bekijkt welke ledenvergaderingen er over twee weken op de planning staan en welke prioriteit hebben. Per datum ga je je voorbereiden op de stukken. Binnenkort komt er een onderwerp op de agenda waar een extra bijdrage van Euro 150.000 voor het vervangen van kozijnen gevraagd wordt. Dit bedrag is niet in de begroting opgenomen. Je loopt langs bij de assetmanager om te kijken hoe we hiermee om kunnen gaan.

Tot slot sta je ook juridisch je mannetje en weet je welke rechten en plichten je als eigenaar en soms als bestuurder in de VvE hebt. In het vergaderseizoen ben je in de avonduren regelmatig in de Haagse wijken te vinden waar je de VvE-vergaderingen bijwoont. Daar neem je samen met de andere VvE-leden alle belangrijke besluiten voor het volgende jaar. Besluiten waardoor bewoners zich met recht thuis voelen in onze panden.

Jouw beslissingen maken de stad

Als VvE-vertegenwoordiger ben jij de vertegenwoordiger van de groot-eigenaar op de VvE vergaderingen. Een afwisselende functie waarbij je:

 • VvE vraagstukken analyseert, dit zijn begrotingen, meerjarenonderhoudsplanningen, sociale problematiekkwesties en eventuele risico’s;
 • onze complexstrategie vertaalt naar de VvE-portefeuille samen met de assetmanagers, bewonersconsulten en de technisch vastgoedmanagers;
 • voor onze VvE portefeuille risico’s in beeld brengt op financieel, technisch en sociaal gebied;
 • vanuit de organisatie de gemandateerd bestuurder bent, dit geldt voor sommige VvE’s en is afhankelijk van het risicoprofiel;
 • net zo makkelijk meepraat over juridische als technische zaken;
 • het eerste aanspreekpunt bent voor jouw collega’s op het gebied van VvE zaken;
 • ook 's avonds vaak op pad bent

Requirements

 • Hbo+ werk- en denkniveau. Liefst aangevuld met werkervaring als vertegenwoordiger grooteigenaar.
 • Uitstekende communicatie skills, met bewoners of de gemeente om tafel. Je kan iedereen meenemen.
 • Inzicht in wet- en regelgeving zoals het appartement recht, je kan begrijpend een juridisch stuk lezen.
 • Verbindingskracht, je kan overkoepelend naar zaken kijken en kan verschillende belangen samenbrengen.
 • Planningstalent evenals flexibiliteit.
 • Een gedegen mix aan financiële, juridische en technische kennis.
 • Kennis van Twinq, dat zou erg mooi meegenomen zijn. Anders leren wij het je.

Benefits

Schaal J

Recruiter-duplicaat-duplicaat
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.