Login

Senior Service Coördinator

Voor een woningcorporatie in de regio Haaglanden zijn wij op zoek naar een senior service coördinator voor 36 uur per week. Het betreft een vaste functie.

Vast
32 - 36 uur
Zuid-Holland

Job description

Binnen het team zijn er drie gebiedsteams. In jouw rol coördineer je de werkzaamheden binnen één van deze teams. Jij bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van de reparatieverzoeken, onderhoud bij verhuizingen, de coördinatie en administratieve afhandeling van deze werkzaamheden. Je maakt deel uit van een team met drie senioren onder leiding van een teammanager. Vanuit het controle plan en prestatieafspraken coördineer jij met jouw team de werkzaamheden van de aannemers.

Een kernonderdeel van je werk is het bedenken van oplossingen voor grote en structurele problemen. Sterker nog, voordat er problemen ontstaan heb jij dit al gezien en handel je proactief om dit te voorkomen. Je optimaliseert onze dienstverlening, waaronder huurderstevredenheid en klachtenmanagement. Jij zorgt voor een optimalisatie van onze samenwerking met de ketenpartners en een optimale procesinrichting. Hierbij coördineer je ook de noodzakelijke controles omtrent kwaliteit en kosten zodat deze geborgd en gedocumenteerd zijn in ons systeem.

Daarnaast kun jij ingezet worden als projectleider binnen het bedrijfsonderdeel Wonen, waarbij je een actieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze diensten en bent vraagbaak voor de overige Service Coördinatoren. Elke senior zal zich focussen op één ontwikkelthema.

Kortom, met jouw kennis en ervaring speel jij een cruciale rol binnen het team Dagelijks Onderhoud.

Requirements

Je hebt enige kennis op het gebied budgetbewaking en hebt kennis van relevante wet- en regelgeving met name op het gebied van volkshuisvesting.

En verder beschik jij over:

  • Hbo werk en denkniveau;
  • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Je hebt enige ervaring in het coördineren van werkzaamheden;
  • Affiniteit met en enige kennis van volkshuisvesting, techniek en onderhoud;
  • Goede communicatieve vaardigheden

Benefits

Schaal I: € 4.088,- tot € 5.376,-
Senior Service Coördinator
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.