Login

Service coördinator

Voor een woningcorporatie in de regio Haaglanden zijn wij op zoek naar service coördinator voor 36 uur per week. Het betreft een vaste functie.

Vast
32 - 36 uur
Zuid-Holland

Job description

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van reparatieverzoeken, onderhoud bij verhuizingen en coördineert en bewaakt de administratieve handeling van deze werkzaamheden in onze systemen. Binnen de afgesproken kaders bespreek je met aannemers, leveranciers en onderhoudsbedrijven deze opdrachten.

Je signaleert knelpunten in de capaciteitsplanning en ontfermt je over de kwaliteit en kosten van werk. Daarbij bewaak je de realisatie van de vastgestelde teamprestaties en bewaak je de beschikbare budgetten. Het analyseren van patronen uit de gemelde reparatieverzoeken, aanpassingen vanuit de WMO en kwaliteitsgebreken in de woningvoorraad en in de uitvoering van het werk van aannemers en leveranciers zijn onderdelen van jouw werk. Hiervoor kom je (on)gevraagd met verbetervoorstellen en draagt bij aan de optimalisatie van de dienstverlening en processen. Verder analyseer je data op basis van de (maand)rapportages, KPI’s en komt op basis hiervan met voorstellen voor beheersmaatregelen, procesoptimalisatie en verbeteringen in de informatievoorziening, zowel voor huurders als voor aannemers en leveranciers.

Kortom, met jouw kennis en ervaring speel jij een cruciale rol binnen het team Dagelijks Onderhoud.

Requirements

Je hebt enige kennis op het gebied kostenbewaking op basis van de jaarbegroting en techniek en onderhoud en relevante wet- en regelgeving met name op het gebied van volkshuisvesting.

En verder beschik jij over:

  • Hbo werk en denkniveau;
  • Enige werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Affiniteit met en enige kennis van volkshuisvesting, techniek en onderhoud;
  • Goede communicatieve vaardigheden

Benefits

Schaal H: € 3.748,- tot € 4.727,-
Service coördinator
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.