Login

Sociaal Beheerder (vast, tijdelijk, FT)

Detachering ZZP Vast
32 - 36 uur 36 - 40 uur
Zuid-Holland
Nieuw

Company profile

Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste wat er is? Dat vindt onze opdrachtgever in ieder geval wel. Zij zijn een woningcorporatie met 10.300 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.250 woningen in het Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 50 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische eigen-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Job description

Een uitdagende, zelfstandige en gevarieerde functie die wat van je vraagt; dat is deze baan als sociaal beheerder bij onze opdrachtgever. Jij bent dé verbindende factor met interne en externe partijen. Jij bent op de hoogte van de wet- en regelgeving in jouw vakgebied. Bij onze ondernemende woningcorporatie kun jij rekenen op jouw collega’s van sociaal beheer.

Wat je doet

Voor huurders ben jij hét gezicht van deze corporatie. Samen met collega’s zet jij je in voor het sociaal beheer van ons woningbezit in de gemeenten Westland en Den Haag. Je laat je regelmatig zien in de wijk en weet wat er leeft in de wijk en achter de voordeuren. In nauwe samenwerking met bewonerscommissies, politie, wijk- en belangenorganisaties en gemeenten verbeter jij leefbaarheid in de wijken en voorkomt woonfraude.

Rechtstreeks, telefonisch of per mail handel jij adequaat vragen van huurders af over hun woonomgeving, sociale meldingen of het verkrijgen van een urgentie. Waar nodig bemiddel je tussen partijen of stel je een juridisch dossier samen. Jij bent een meester in het overbruggen van de afstand tussen wat een huurder wil of verwacht en de wettelijke kaders en beperkte speelruimte. Dit kan jij, want jij bent een kei in prettige en duidelijke communicatie.

Het begeleiden van bewoners bij projecten voor grootonderhoud of sloop en nieuwbouw valt ook binnen jouw takenpakket. Jij zorgt dat mensen hun dagelijks leven zo goed mogelijk kunnen voortzetten. Je bent aanspreekpunt voor de Vereniging voor Arcadehuurders. Jij vertegenwoordigt Arcade bij de afhandeling van huurcommissiezaken en als eigenaar in VvE-vergaderingen.

Requirements

Wat je krijgt

Een bruto maandsalaris tussen de € 3.327,- en € 4.098,- gebaseerd op de cao Woondiensten (schaal H).

Bij een vaste aanstelling profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s, waaronder een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt en collega’s waar je op kunt bouwen. Een werkomgeving waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt.

Wat jij in huis hebt

  • Een hbo-diploma sociaaljuridische dienstverlening of vergelijkbaar niveau.
  • Minimaal drie jaar ervaring in de volkshuisvesting met de aanpak van overlast, verbetering van leefbaarheid en conflictbemiddeling.
  • Ruime kennis van huurrecht, VvE-beheer en volkshuisvesting.
  • Het vermogen om op verschillende taalniveaus je boodschap helder en begrijpelijk over te brengen, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Goed inlevingsvermogen in de persoonlijke omstandigheden van huurders. Je blijft objectief en weet partijen op een positieve manier tot actie aan te zetten.
  • Gestructureerd, flexibel en snel kunnen schakelen in een hectische omgeving.
  • Open staan voor veranderingen.
Sociaal Beheerder (vast, tijdelijk, FT)
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.