Login

(Sociaal) Projectleider Wijken

ZZP Detachering
32 - 36 uur
Zuid-Holland
Nieuw

Job description

Je dag start bij de gebiedsmanager van de gemeente om de voortgang van een van je projecten door te nemen. Er zijn geluiden van onrust die jullie voor willen zijn. Je neemt het initiatief om de communicatie met de bewoners te intensiveren.

Daarna is het terug naar kantoor om een bijzonder project te bespreken. In een van jouw wijken wil de corporatie een bijzondere doelgroep huisvesten in een te transformeren kantoor. Jij zit aan tafel om te zorgen dat dit goed wordt opgenomen door de omwonenden.

De middag is gereserveerd voor het voorbereiden van een informatiebijeenkomst. Binnenkort start een grondige renovatie van een complex en jij hebt een bijeenkomst georganiseerd waar de bewoners met al hun vragen terecht kunnen. Je werkt aan een briefing voor alle collega’s die daar een bijdrage aan leveren.

Tussendoor krijg je een telefoontje van een ongeruste collega. Bij een project waar grondig wordt gerenoveerd is een bewoonster het zat dat het allemaal zo lang duurt. De aannemer en het projectteam komen er niet meer uit. Jij wordt gevraagd om haar weer in de meewerkstand te krijgen, ook al loopt de bouwplanning inderdaad uit. Het lukt je het gesprek weer op gang te krijgen.

Jouw luisterend oor voor collega’s en de zorgen van de bewoonster garanderen het goede gevoel van deze werkdag.

Requirements

  • een stevige projectleider op HBO/WO niveau
  • minimaal drie jaar relevante ervaring als projectleider in complexe samenwerkingsprojecten.
  • een leider die complexe projecten snel overziet en mensen, strategie en tactiek met elkaar verbindt.
  • een flexibele geest die snel kan schakelen.
  • een collega met strategisch inzicht, die tactisch en verbaal sterk is, stevig in de schoenen staat en goed georganiseerd werkt.

Benefits

afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris variërend van € 4.141,00 tot maximaal € 5.597,00 bruto per maand (conform schaal K van de CAO Woondiensten).
(Sociaal) Projectleider Wijken
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.