Login

Technisch Administratief Medewerker

Den Haag
ZZP Detachering
24 - 32 uur 32 - 36 uur
Zuid-Holland

Company profile

Ben jij een pro actieve en enthousiaste (technisch) administratief medewerker? Ben jij een interimmer/ ZZP’er of opzoek naar een tijdelijke uitdaging? Dan zoeken we jou!

Job description

Wat ga je doen?

Jij bent het telefonische en digitale visitekaartje van het team. Als schakel in de tweede lijn, werk je aan goede dienstverlening en blije klanten. Je kunt een heel aantal vragen direct beantwoorden en anders weet je goed bij wie je moet zijn. Je ondersteunt de collega’s van het team Dagelijks Onderhoud bij het proces om woningen en ander bezit van onze opdrachtgever goed te onderhouden.

Je helpt je collega’s bij het terugbellen, terugmailen en uitzetten van acties van klanten en/ of leveranciers. Je houdt de eventuele opvolging van deze terugbelverzoeken goed in de gaten. Je hebt regelmatig direct contact met onze klanten en aannemers. Naast deze taken maak je ook opdrachtbonnen aan.

In de gesprekken die je voert met onze klanten weet je de vraag achter de vraag te achterhalen en los je die ook op. Dit kun je soms zelf doen en soms door het aan een collega te vragen. Maar jij laat het pas los als de klant een passend antwoord heeft gekregen. Onze klanten waarderen jou om je betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken en de manier waarop je hen te woord staat. Ook al is het antwoord wel eens ‘nee’. Kom je hierbij uitdagingen tegen of heeft een klant een klacht? Dat vind jij niet vervelend, integendeel, je ziet het als een kans!

Dit doe je niet alleen!

Je komt terecht in het bedrijfsonderdeel Wonen. Samen met 19 betrokken collega’s werk jij aan de missie van onze opdrachtgever.

Requirements

Wat Haag Wonen in jou zoekt

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Enige kennis van technische zaken;
  • Ruime ervaring met plannen, beheer & coördinatie van reparatieverzoeken;
  • Creatief bij het oplossen van problemen;
  • Een resultaatgerichte teamplayer;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
  • Kennis van Tobias AX.

Benefits

Waar jij bij onze opdrachtgever op kunt rekenen

Als ondersteunend medewerker DO werk je 32-36 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie van ongeveer een half jaar.

Onze opdrachtgever is een ambitieuze organisatie. Je functie is daarom uitdagend, afwisselend en doet recht aan je talenten. Je kunt rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een prettige, informele werksfeer. Bij de opdrachtgever werken mensen met een groot maatschappelijk hart. Ook jij gaat een bijdrage leveren aan de samenleving. Je doet werk wat ertoe doet. De functie valt in schaal F.

Technisch Administratief Medewerker
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.