Login

Technisch Adviseur

Voor een Haagse woningcorporatie zijn wij op zoek naar een Technisch Adviseur voor 36 uur per week,

start z.s.m. en voor minimaal 4 maanden.

Den Haag
ZZP Detachering
32 - 36 uur 36 - 40 uur
Zuid-Holland

Company profile

Voor een Haagse woningcorporatie zijn wij op zoek naar een Technisch Adviseur voor 36 uur per week,

start z.s.m. en voor minimaal 4 maanden.

Job description

Voor een Haagse woningcorporatie zijn wij op zoek naar een Technisch Adviseur voor 36 uur per week

start z.s.m. en voor minimaal 4 maanden.

Wat ga je doen?

Het betreft een functie binnen het Team Dagelijks Onderhoud waar bij de Technisch Adviseur de onderhoudscontracten beheert van o.a. installateurs, liften, riolering/ontstopping, installaties etc. Hierbij onderhoud je contacten met de leveranciers, volgt de prestaties en maakt afspraken. Je werkt hierbij samen met o.a. de collega’s van het Team Dagelijks Onderhoud en Planmatig Onderhoud. Je maakt heldere analyses en monitort de kosten en kwaliteit. Daarnaast ben je projectleider voor een aantal projecten binnen het Team Dagelijks Onderhoud.

Je verricht onderzoek naar en adviseert over technische vraagstukken. Dit doe je zowel in het kader van het onderhoudsbeleid en bouwtechnische aspecten. En geeft adviezen m.b.t. ontwikkeling en beheer (inclusief sluitplannen) als ook over de bedrijfsvoering, werkprocessen en instrumentarium van het team.

Vanuit de exploitatie- en onderhoudsoptiek beoordeel, toets en becommentarieer je op verzoek nieuwbouwplannen en renovatieplannen, beheerplannen, complex-concepten etc. Je ontwikkelt varianten en alternatieven en geeft daarvan de consequenties aan.

Voor het dagelijks onderhoud maak je risico inventarisaties voor de teamleider DO.

Je draagt bij aan de ontwikkeling van standaard-calculatiebestanden en prijslijsten, de ontwikkeling en aanpassing van calculatienormen, het onderzoek naar werkmethoden en processen, standaardisatiemogelijkheden, toepassing van materialen etc.

Over de vorm en inhoud van contractbeheer bij onderhoudsprojecten en incidenteel bij aanbestedingstrajecten geef je advies aan je collega’s.

Je geeft waar nodig ondersteuning en advies bij het totstandkoming van adviezen, rapportages, managementinformatie, ken- en stuurgetallen, methoden en technieken etc. en de uitvoering van incidentele opdrachten.

In het kader van de Arbo wet- en regelgeving op het gebied van onder andere asbest, legionella, brand en calamiteiten verzorg en bewaak je de uitvoering en verricht de benodigde registratie daarvan.

Je draagt zorg voor de melding en verwerking van energie labels. Tevens beheer je de plattegronden en ondersteun je bij het inlezen van data.

Jij weet dat een goede administratie en juiste invoer van data bijdraagt aan een goede bedrijfsvoering van de organisatie en je zet je daar ook actief voor in en geeft adviezen en ondersteuning waar dit nodig is.

Je voert de regie over het actueel houden van het sleutelboek. En maakt contractafspraken met leveranciers van de sleutels.

Je coördineert de ontwikkeling en actualisatie van het normprijzenboek en de daarbij behorende samenwerkingsovereenkomsten. En adviseert je leidinggevende hierover.

Je voert (mede) regie voor het contractonderhoud van de bedrijfsonderdeel Wonen. En je bent verantwoordelijk voor het contractbeheer van het periodieke onderhoud van team DO.

Door het volgen van de actualiteiten in de wetgeving op het werkveld van onderhoud kun je adviseren welke consequenties eventuele wetswijzigingen hebben voor de organisatie.

In samenwerking met team O stem je de processen af en doe je verbetervoorstellen. En draagt zorg voor de implementatie van gemaakte afspraken.

In overleg met je leidinggevende kan je als technisch adviseur worden ingeschakeld bij de uitvoering van alle overige werkzaamheden binnen en buiten het team. En eventueel ingezet worden als projectleider voor de uitvoering van projecten binnen het bedrijfsonderdeel Wonen.

Requirements

HBO werk- en denkniveau

Bekend met de leefwereld van onze huurders

Technische kennis voor onderhouds- en beheervraagstukken.

Relevante kennis en de daarbij benodigde certificaten

Enkele jaren ervaring

We zoeken een ervaren Technisch Adviseur, die stevig in zijn schoenen staat en van aanpakken weet.

Daarbij zoeken we iemand die meedenkt in de ontwikkeling en positionering van deze functie.

Salarisschaal I van de CAO Woondiensten

Technisch Adviseur
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.