Login

Vastgoedeconoom / Coördinator Meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB)

Rotterdam & Zoetermeer
Vast
32 - 36 uur
Zuid-Holland

Job description

Is coördineren en plannen jouw passie? Heb jij kennis van asset management, bouwkundige methoden en technieken en regelgeving? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Je voert controles uit op basis van de vastgestelde controleplannen. Je controleert of de controleactiviteiten in de lijn zijn uitgevoerd, brengt advies uit en rapporteert hierover. Je voert daarnaast eerste lijns- en specifieke controles uit. Naast de control functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de planning én uitvoering voor de totstandkoming van onder meer de begroting, de jaarrekening en diverse managementrapportages. Je stelt periodiek financiële voortgangsrapportages op over de benutting van de (beschikbare) budgetten.
Als coördinator plan en coördineer je de meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) en stem je hier over af met de manager Vastgoed. Voor de kwaliteitsborging van de uitgevoerde inspecties door team onderhoud, monitor je het inspectieproces. Ook heb je een adviserende rol richting het management Vastgoed over budgetverdeling en MJOB. Eventuele knelpunten signaleer je tijdig en je maakt verbetervoorstellen.
Voor het onderhoud stel je de instructies op en je coördineert de daadwerkelijke inspectiewerkzaamheden. De data die collega’s vastleggen, controleer je op juistheid. Tot slot ben je verantwoordelijk voor beheer, onderhoud en ontwikkeling van Vastware.

Neem voor een uigebreid functieprofiel en meer informatie over de opdrachtgever contact op met ons.

Requirements

  • HBO werk- en denkniveau (bouwkunde).

  • Grondige kennis van financiën, financiële verslaglegging en vastgoed.

  • Kennis op het terrein van asset management, bouwkundige methoden en technieken en regelgeving en NEN2767.

  • Aanvullende cursussen en training op administratief-organisatorisch gebied en projectplanning en -beheer.

  • Ervaring met Vastware, financieel inzicht en een kwaliteitsgerichte instelling zijn een pré!

Benefits

Schaal J

Vastgoedeconoom / Coördinator Meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB)
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.