Login

Verhuurmakelaar-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat

Wij zijn op zoek naar een VvE-beheerder voor 16 - 24 uur per week en voor een periode van minimaal 3 maanden.

Regio Rotterdam
Detachering ZZP
24 - 32 uur 16 - 20 uur 20 - 24 uur
Zuid-Holland

Job description

Voor een woningcorporatie in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren verhuurmakelaar voor 32 - 36 uur per week en voor de duur van 6 maanden.
Als Verhuurmakelaar ben jij verantwoordelijk voor een efficient verhuur en mutatieproces van A tot Z. De functie bestaat uit het hele traject na opzegging van de woning, dus voorinspectie, eindinspectie, bezichtigingen etc. De inspecties gebeuren in het bijzijn van een (gebieds)aannemer, maar ondanks dat is er wel technische kennis vereist.
Tot je taken behoren:
  • Het afhandelen van huuropzeggingen, vanaf het uitvoeren van de eerste inspectie in het bijzijn van bewoners tot en met het opmaken van de eindafrekening voor de vertrekkende huurder. Daarbij controleer je ook op zelf aangebrachte voorzieningen en zorg je voor het zonodig aanpassen van de woningwaardering.
  • Zorgdragen voor het mutatieonderhoud, waarbij je verantwoordelijk bent voor de aansturing van de aannemer en het bewaken van de uitvoering. Hierbij bewaak je je eigen budget voor mutatieonderhoud en rapporteer je hierover periodiek aan je manager.
  • Het zo snel mogelijk verhuren van de leeggekomen woning, inclusief het adverteren, selecteren en controleren van de gegevens van kandidaten, het begeleiden van de kandidaten van aanbieding tot en met het afstluiten van de huurovereenkomst. Je rapporteert periodiek over je verhuurresultaten aan je manager.
Naast je dagelijkse werk kijk je graag verder, Je levert graag een bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen en producten. Vanuit je klantcontacten signaleer je de behoeften van (kandidaat)huurders. Ook verder denk je graag mee over nieuwe mogelijkheden om de doelstellingen van de corporatie te realiseren.
Neem voor meer informatie over de functie inhoud en/of de opdrachtgever contact met ons op.

Requirements

Voor deze verantwoordelijke functie heb je zowel een verhuur- als een technische achtergrond nodig. Je beschikt over een ruim MBO/HBO werk-en denkniveau. Andere kwaliteiten zijn je zelfstandigheid en klantgerichtheid. Uiteraard zijn ook je communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld. Je bent goed in staat de voortgang te bewaken van je werkzaamheden. Verder zoek je graag de meerwaarde van het werk in de samenwerking met andere collega’s.

Benefits

salaris schaal G
Verhuurmakelaar-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat
Nieuw item
Corpo Mission Groep B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.